Υδρογονοκίνηση από 550€
image

Η Εταιρεία

Η WFS είναι πρωτοπόρος εταιρεία τεχνολογίας συστημάτων Υδρογονοκίνησης. Επωφελούμενοι των διεθνών δυνατοτήτων μας, επιδιώκουμε μία δυναμική και συνεχή οικονομική ανάπτυξη και επιτυχία, αλλά και μία ηγετική παρουσία στην αγορά και σεβόμενοι το περιβάλλον και τις αξίες της χώρας μας, προσφέρουμε στους πελάτες μας πρωτοποριακά και καινοτόμα προϊόντα Υδρογονοκίνησης και ανταγωνιστικές υπηρεσίες υποστήριξης (after sale).

Διανύοντας ήδη επτά συνεχή έτη επιτυχημένης πορείας στον χώρο της Υδρογονοκίνησης με πλήθος ευχαριστημένους πελάτες και με συνεχή αναπτυσσόμενο δίκτυο συνεργατών, που εμπιστεύθηκαν τα Ελληνικά προϊόντα της WFS, συνεχίζουμε περήφανοι ώστε να καλύψουμε κάθε πρόκληση και να μπορούμε να εξελισσόμαστε καθημερινά για ένα καλύτερο αύριο για εμάς και τα παιδιά μας.

Όλα τα προϊόντα και οι υπηρεσίες της WFS έχουν σχεδιαστεί για να ενισχύουν την οικονομία και την ποιότητα ζωής, παρέχοντας προϊόντα τόσο καινοτόμα όσο και επωφελείς.

Πυρήνας της WFS είναι το ανθρώπινο κεφάλαιό της, καθώς αυτοί είναι που σε καθημερινή βάση σκέπτονται, προβληματίζονται, αποφασίζουν, λαμβάνουν πρωτοβουλίες και με τον τρόπο αυτό μετουσιώνουν το όραμα και τις αξίες της εταιρίας καθορίζοντας παράλληλα τον βαθμό που η εταιρία λειτουργεί με υπεύθυνο τρόπο.

Water Fuel Systems

Με εκτίμηση Λειβιδιώτης Δημήτριος

Language

Νέα

 • Scooter Moto Festival 2015 +

  Moto Scooter Festival 2015 @ Athens Τεχνόπολις Δήμου Αθηναίων. Περισσότερα...
 • Athens Science Festival 2015 +

  ATHENS SCIENCE FESTIVAL Περισσότερα...
 • Η Παράσταση Συνεχίζεται... +

  Η θεατρική ομάδα ΣΥΝΑΜΑ παρουσιάζει την κωμωδία του Ρικ Άμποτ Περισσότερα...
 • Τεχνόπολις - Scooter Festival 2013 +

  Scooter Festival 2013. Περισσότερα...
 • 1

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 391 επισκέπτες και κανένα μέλος