Υδρογονοκίνηση από 550€
image
Δωρεάν καθαρισμός κινητήρα με υδρογόνο

Η Εταιρεία

Η WFS είναι πρωτοπόρος εταιρεία τεχνολογίας συστημάτων Υδρογονοκίνησης. Επωφελούμενοι των διεθνών δυνατοτήτων μας, επιδιώκουμε μία δυναμική και συνεχή οικονομική ανάπτυξη και επιτυχία, αλλά και μία ηγετική παρουσία στην αγορά και σεβόμενοι το περιβάλλον και τις αξίες της χώρας μας, προσφέρουμε στους πελάτες μας πρωτοποριακά και καινοτόμα προϊόντα Υδρογονοκίνησης και ανταγωνιστικές υπηρεσίες υποστήριξης (after sale).

Διανύοντας ήδη επτά συνεχή έτη επιτυχημένης πορείας στον χώρο της Υδρογονοκίνησης με πλήθος ευχαριστημένους πελάτες και με συνεχή αναπτυσσόμενο δίκτυο συνεργατών, που εμπιστεύθηκαν τα Ελληνικά προϊόντα της WFS, συνεχίζουμε περήφανοι ώστε να καλύψουμε κάθε πρόκληση και να μπορούμε να εξελισσόμαστε καθημερινά για ένα καλύτερο αύριο για εμάς και τα παιδιά μας.

Όλα τα προϊόντα και οι υπηρεσίες της WFS έχουν σχεδιαστεί για να ενισχύουν την οικονομία και την ποιότητα ζωής, παρέχοντας προϊόντα τόσο καινοτόμα όσο και επωφελείς.

Πυρήνας της WFS είναι το ανθρώπινο κεφάλαιό της, καθώς αυτοί είναι που σε καθημερινή βάση σκέπτονται, προβληματίζονται, αποφασίζουν, λαμβάνουν πρωτοβουλίες και με τον τρόπο αυτό μετουσιώνουν το όραμα και τις αξίες της εταιρίας καθορίζοντας παράλληλα τον βαθμό που η εταιρία λειτουργεί με υπεύθυνο τρόπο.

Water Fuel Systems

Με εκτίμηση Λειβιδιώτης Δημήτριος

Το μέλλον είναι το Υδρογόνο

water fuel system

Το αυτοκίνητο στη σύγχρονη κοινωνία που ζούμε είναι απαραίτητο στη μετακίνησή μας. Δυστυχώς όμως η συνεχόμενη ανοδική αύξηση της τιμής των καυσίμων αναγκάζει πολλούς από εμάς να τo αφήνουμε σταθμευμένο στα σπίτια μας.

Η προσθήκη στοιχειομετρικού μίγματος Υδρογόνου Οξυγόνου στο καύσιμο αυξάνει την θερμογόνο δύναμη (η δύναμη του καυσίμου που μετατρέπεται σε κινητική ενέργεια μιάς μηχανής) και την ποιότητα της καύσης που έχει σάν αποτέλεσμα ισχυρότερο κινητήρα και περισσότερα χιλιόμετρα με την ίδια ποσότητα καυσίμου. Πολλαπλά είναι τα ωφέλη για το περιβάλλον δεδομένου ότι έχουμε μείωση των ρύπων (κατά πολύ λιγότερο μονοξειδίου του άνθρακα).

Η γεννήτρια Ydrogen επιτρέπει την παραγωγή υδρογόνου μέσω της διαδικασίας της ηλεκτρόλυσης του νερού, χρησιμοποιώντας αποσταγμένο νερό, έναν ηλεκτρολύτη και 12V η 24V DC ρεύμα απο την μπαταρία του αυτοκινήτου. Η ηλεκτρόλυση του νερού είναι η διάσπαση του νερού σε οξυγόνο (Ο) και το αέριο υδρογόνο (Η).

Οι συσκευές Ydrogen με ηλεκτρονικό σύστημα διαχείρισης υδρογόνου, αποτελούν παγκόσμια καινοτομία στο χώρο της Υδρογονοκίνησης αφού ενσωματώνουν στοιχεία μοναδικά όπως ψηφιακός έλεγχος παραγωγής του υδρογόνου (στοιχειομετρικά σε αναλογία καυσίμου, ατμοσφαιρικού αέρα και υδρογόνου).

Διαφορετικά προγράμματα για κίνηση σε Πόλη, Εθνική & Σπόρ οδήγηση.

Καθώς και αυτοδιάγνωση καλής λειτουργίας του συστήματος, ενσωματωμένες διατάξεις ασφαλείας και πιστοποιημένα υλικά.

Λιγότερα καυσαέρια, υψηλότερη απόδοση!

Η συσκευή είναι πιστοποιημένη κατά CE & πληρεί τα πρότυπα ασφαλείας

Εγχειρίδιο Χρήσης ΑΙΑΣ 112- ΑΙΑΣ 124

Πλεονεκτήματα της WFS Γεννήτριας

water fuel system - ydrogen - safe

Η υδρογονοκίνηση μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε βενζινοκίνητους και πετρελαιοκίνητους κινητήρες (Μ.Ε.Κ.).

 1. Μειώνει τις εκπομπές του CO, CO2, HC, NOX και συμβάλει στη μείωση της ρύπανσης της ατμόσφαιρας.
 2. Καθαρίζει τον κινητήρα απο τα υπολείματα άνθρακα και αποτρέπει την δημιουργία νέου.
 3. Μειώνει τον θόρυβο του κινητήρα.
 4. Μειώνει την θερμοκρασία στόν χώρο καύσεως του κινητήρα.
 5. Αύξηση της ιπποδύναμης και διάρκεια ζωής του κινητήρα.
 6. Σημαντική εξοικονόμηση καυσίμων.

Μετρήσεις από το: ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΥΠΟΔΟΜΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΩΝ - ΓΕΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ - Δ/ΝΣΗ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΟΧΗΜΑΤΩΝ - ΤΜΗΜΑ ΕΛΕΓΧΩΝ

Περισσότερα...

Language

Νέα

 • Scooter Moto Festival 2015 +

  Moto Scooter Festival 2015 @ Athens Τεχνόπολις Δήμου Αθηναίων. Περισσότερα...
 • Athens Science Festival 2015 +

  ATHENS SCIENCE FESTIVAL Περισσότερα...
 • Η Παράσταση Συνεχίζεται... +

  Η θεατρική ομάδα ΣΥΝΑΜΑ παρουσιάζει την κωμωδία του Ρικ Άμποτ Περισσότερα...
 • Τεχνόπολις - Scooter Festival 2013 +

  Scooter Festival 2013. Περισσότερα...
 • 1

Who's Online

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 388 επισκέπτες και κανένα μέλος